Bedre eksponéring

Vi hjælper dig med at blive synlig på Internettet inden for dit felt


Synlighed er vigtigt

Både synlighed i form af, at du er de rigtige steder alt efter din branche, men også i form af aktiviteter, hvilket viser din entusiasme og ihærdighed. Vi kan hjælpe dig med at udvælge hvilke kanaler der kan give værdi for dig, samt vi kan lære dig, at blive lidt skarpere på præcis det du eventuelt mangler. Vi har forløb der kan give dig mere fokus på din tid, og derved koncentration til at nå dine drømme og mål.

Fokuseret mini forløb

Sæt dig ned - vælg tidslængden på opgaven - løs den


Find motivation hos andre

Få motivation af at se hvad andre gør inden for jeres felt


Se dine fremskridt

Du kan nemt og intuitivt få et overblik over dine fremskridt


Mikro Communities

Social digital læring igennem dedikation, inspiration og broadcasting

Et socialt netværk for borgere i Danmark der ønsker et sted at kunne bevise hvad de bruger deres tid på, igennem aktiv logning af deres aktiviteter som gavner deres færdigheder inden for et specifikt felt.

Dette er ikke Facebook eller Linkedin hvor du ikke selv ejer din data. Dette er en almindelig dansk hostet hjemmeside, hvor alt hvad du taster ind er dit eget. Du er ikke et produkt her hos os, vores produkter sælges kun til det offentlige eller virksomheder som ønsker at have et lukket fællesskab for deres brugere.

Det koster ikke noget for dig at oprette en bruger, eller på anden måde gøre brug af systemet. Vores forretningsmodel er kun for erhvervsdrivende der ønsker at have et lukket netværk for deres brugere. Dette kunne være organisationer, kommuner, a-kasser osv.

En 'solopreneur' ved navn Nicolai Rosenberg. En handicappet mand, som gerne selv ville have sådan et sted under ledighed, et sted hvor han kunne bevise at udover jobsøgning, bestod den ledighedsperiode af meget mere, som en arbejdsgiver ville kunne værdsætte, nye færdigheder, projekter - så hvorfor skulle Kommunerne så ikke også bifalde den aktivitet?

Tro på dig selv, tro på dine drømme